Wie zijn wij

Welkom!

We zijn een klein bedrijf, al sinds 1979 gelegen in het centrum van Echt. In de regio staan wij niet alleen bekend om onze goede service voor uw auto maar zeker ook om onze aandacht voor de KLANT.

Ons team, gespecialiseerd in Citroën en Peugeot, bestaat uit Richard, Frank en Jeroen; opgeteld ruim 100 jaar aan ervaring!

Wij kennen onze klanten allemaal en wanneer uw auto mankementen vertoont, legt u het probleem direct voor aan degene die aan uw auto zal werken.

Haal- en brengservice

Bent u verhinderd of komt het slecht uit, dan komen wij uw auto ophalen en laten we een leenauto bij u achter. ‘s Avonds brengen wij uw auto weer terug. Zo heeft u er geen omkijken naar en blijft u toch mobiel; en dit zonder extra kosten!

BOVAG voorwaarden
Net zoals de andere PCA leden zijn we aangesloten bij de BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld.

Voor u als klant een extra zekerheid.

De BOVAG norm stelt daarnaast eisen aan het bedrijf, de bedrijfsvoering, de noodzakelijke kennis en apparatuur, alsmede milieuzaken. Op een aantal punten heeft de PCA haar eisen verder aangescherpt om onderscheidend te zijn en van nog meer waarde voor de klant te zijn.

PCA: Gewoon Goed!

   

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0475 - 48 23 36 info@autojanssen.eu
Vragen of afspraak maken?

Bel 0475 - 48 23 36

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×