Hoofdslider-C3-nieuw-vervolg vervolg-paginaslider2 Hoofdslider-C3-nieuw-achter-vervolg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

06 06 2018 1 De DS 3 begon zijn carrière een kleine negen jaar geleden. Het komt niet vaak voor dat auto’s zo lang in de gratie blijven bij het publiek. Daarom een eresaluut aan dit model. Gewoon, omdat we blij zijn dat-ie er nog is.

06 06 2018 2

In het jachtige autoleven raken veel modellen snel uit de mode en daarmee in de vergetelheid. Niets aan te doen. Voor je het weet word je als succesvolle auto door je opvolger van de troon gestoten en rest je niets anders dan met goede moed aan een tweede leven te beginnen - als occasion. Er zijn echter ook auto’s die langer meegaan dan gemiddeld. Zoals de DS 3.

06 06 2018 3

Knappe manier
Ja, natuurlijk, de hoofdrolspeler in dit verhaal begon zijn carrière bij Citroën, waarna hij evolueerde tot benjamin van het nieuwe merk DS Automobiles. Prima, want daarmee haalde DS een kunstschat in huis, die met het klimmen van de jaren er alleen maar mooier op is geworden. Het front is op een heel knappe manier in DS-stijl gebracht, met brede strips van geborsteld aluminium en dat staat de auto bijzonder goed. En technisch is hij aldoor volledig bij de tijd gehouden, want moederbedrijf PSA monteert uitsluitend hypermoderne motoren: de driecilinder 1.2 PureTech, die zeer recentelijk opnieuw is uitgeroepen tot Engine of the Year in zijn grootteklasse. AutoWeek roemde ‘m laatst ook nog tijdens een test van de nieuwe Citroën C4 Cactus. Een topmotor, met 82, 110 of 130 pk (de laatste twee met turbo).

06 06 2018 4  Driedeurs
De DS 3 is nog steeds een opvallende verschijning, die nergens een onopgemerkt voorbij rijdt. De eigenwijze B-stijl, die als een krachtige haaienvin de flanken siert, is zo’n sterk designelement, dat geen enkele autofabrikant het heeft durven overnemen. En stilletjes aan is de DS 3 nog één van de weinige auto’s die je nog als een sportieve driedeurs kunt krijgen. Wat als je nu geen achterportieren wilt? Je krijgt ze er tegenwoordig overal vanzelf bij, of je nu wilt of niet.

06 06 2018 5  Klassieker
Het interieur is vanzelfsprekend niet piepjong meer, maar mag nog zeker gezien worden. Zeker dankzij de fijne sportstoelen is het in de DS 3 zeer aangenaam verpozen. De sportieve en exclusieve sfeer die DS op alle modellen toepast, is ook tot de DS 3 doorgedrongen. Je hebt elk moment het gevoel met iets bijzonders te rijden. Wat ook werkelijk zo is. De DS 3, zo kun je niet anders concluderen, is een geboren klassieker, een auto die over pakweg twintig, dertig jaar waarschijnlijk in handen van echte liefhebbers verkeert.  Maar: voorlopig nog nieuw te koop, al vanaf € 20.320,-.

Daarnaast is de DS3 natuurlijk ook als occasion verkrijgbaar bij onze dealers!

 

Actueel

Partners

bovag-aangesloten-zijbalk   Michelin logo

ANWB rdw

logo liggend hetautoservicenetwerk

 


autobedrijf auto janssen

Weidestraat 8, 6101 HA, Echt
Tel: 0475 - 48 23 36

info@autojanssen.eu

Openingstijden

 

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook      icon twitter

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Persoonlijke service

  • Vakkundig personeel

  • Klant is koning

  • Eerlijke prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt