Hoofdslider-C3-nieuw-vervolg vervolg-paginaslider2 Hoofdslider-C3-nieuw-achter-vervolg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

24 04 2018 1

De gloednieuwe Peugeot 508, die in september in Nederland arriveert, brengt een eerbetoon aan zijn legendarische voorganger, de 504 van 1968. Inderdaad, de nieuweling arriveert nog op tijd om de 50e verjaardag van de 504 mee te vieren.

24 04 2018 2

Het is een subtiel detail, dat toch niet over het hoofd is te zien: de type-aanduiding van de nieuwe Peugeot 508 helemaal vooraan op de neus, precies zoals de 504 dat ook had - en andere modellen van de toenmalige generatie. Zo’n eerbetoon doet de liefhebbers natuurlijk goed; de 504 vertegenwoordigt immers een fenomenaal stuk geschiedenis van Peugeot. Hij kreeg de prestigieuze titel Auto van het Jaar 1969, werd onverwachts een onoverwinnelijke rallyheld en - net als de 404 - een icoon in het Afrikaanse autolandschap.

24 04 2018 3

Duurzaamheid
Op vrijwel alle continenten was de Peugeot 504 jarenlang een even betrouwbare als comfortabele metgezel voor 'boeren, burgers en buitenlui’. En ook al wil je ’t misschien niet horen, maar de 504 werd vanwege zijn duurzaamheid (in de oorspronkelijke zin des woords) en comfort ook wel de Franse Mercedes genoemd. Een heel betaalbare, zouden wij daaraan nog willen toevoegen. En dan zijn er de vele verschijningsvormen: sedan, break, familiale, coupé, cabriolet en pick-up met benzine- en dieselmotoren.

24 04 2018 4a

Merchandise
Peugeot blaast dit jaar uiteraard flink in de bus als het om de promotie van de klassieke, 50-jarige 504 gaat. Zo is er een verzameling nieuwe merchandise aangekondigd in de Boutique Peugeot, bestaande uit T-shirts in vier oorspronkelijke lakkleuren van de 504, een koffiemok, een pet, een set van 24 (!) buttons en een schitterende, gelimiteerde gift-set met miniaturen van de 504 Coupé en Cabriolet. Heerlijk materiaal voor de liefhebber en verzamelaar.

24 04 2018 5

Tour Auto 2018
Om de verjaardag nóg meer luister bij te zetten, heeft Peugeot twee 504’s ingeschreven voor de klassiekerrally Tour Auto 2018 die nog tot en met 28 april wordt verreden in Frankrijk. De decoratie van de 504 sedan en 504 Coupé is ontworpen door Gilles Vidal, de huidige designdirecteur bij Peugeot; hij koos voor een kleurenschema dat herinnert aan de heroïsche deelname van de 504 vroeger aan de Afrikaanse rally’s. De route die de wagens dezer dagen tussen Parijs en Nice afleggen, bedraagt zo’n 2.200 kilometer. Tja, da’s bijna te gemakkelijk met zo’n comfortabele en betrouwbare 504!

Actueel

Partners

bovag-aangesloten-zijbalk   Michelin logo

ANWB rdw

logo liggend hetautoservicenetwerk

 


autobedrijf auto janssen

Weidestraat 8, 6101 HA, Echt
Tel: 0475 - 48 23 36

info@autojanssen.eu

Openingstijden

 

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook      icon twitter

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Persoonlijke service

  • Vakkundig personeel

  • Klant is koning

  • Eerlijke prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt